Strudel cu mere

de MIUTA in Dulciuri, 28 Noi 2010 | 14319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat de placinta(foietaj)
  • 1 kg mere ionatan
  • 2 plicuri vanilie
  • 2 linguri pesmet alb
  • 4 linguri zahar
  • 0 lingurita scortisoara
  • un galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere:

Se curata merele,se dau pe razatoare si se storc.Se pune peste merele stoarse zahar,vanilie,scortisoara si pesmet.Se intinde foaia pe masa se taie in doua parti si se repartizeaza pe mijlocul fiecarei foi merele impartite in doua.Se ruleaza foaia lasand la mijloc merele si se aseaza intr-o tava unsa si tapetata cu faina.Deasupra se ung cu galbenusul de ou.Se pun la cuptor la foc mediu 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

29.11.2010, 10:59

bun

Laly 1

29.11.2010, 11:44

Ce bunatate

diana_k 1

30.11.2010, 23:51

bune rau....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Strudel cu branza dulce